Formació PDI La gestió del currículum és més fàcil amb el curriculum vitae normalitzat (CVN) El CVN és una eina clau per als investigadors que cerquen simplificar la presentació i actualització de les dades curriculars
Es tracta d'una norma tècnica que defineix un format comú i digital per al currículum dels investigadors i permet la interoperabilitat en diverses plataformes.
El sistema CVN, promogut per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), no només agilita el procés administratiu per als investigadors sinó que també millora la gestió curricular de les institucions que l'adopten.
El seu format digital únic permet als investigadors transportar i actualitzar el CV de manera senzilla, ja sigui per a una convocatòria estatal d'ajuts a la investigació o per a una d'autonòmica.
Aquesta estandardització garanteix que el currículum es presenta de manera clara i precisa i pot ser processat, sense perdre la integritat de les dades, per diferents sistemes, com la plataforma de gestió de currículums de la UIB (SIRA) o l'ANECA mateixa.
Avantatges del CVN per a l'investigador
- Facilita la creació d'un currículum en format PDF que poden llegir les bases de dades científiques nacionals i internacionals.
- Permet traslladar el CV a diferents plataformes sense haver de reescriure la informació.
- Té accés a l'editor de la FECYT, on es pot actualitzar i gestionar fàcilment el currículum.
Com puc treure profit del curs de CVN a la UIB?
La Universitat de les Illes Balears (UIB) ofereix al personal docent i investigador un curs de formació en CVN dins l’Estratègia Global de Formació del PDI.
Aquesta formació permet entendre a fons com es pot utilitzar l'eina, optimitzar el temps dedicat a la gestió curricular i estar al dia de les convocatòries d'ajudes públiques, tant per a investigació com per a la promoció del PDI.
Què aprendreu en aquest curs sobre CVN a la UIB?
En aquest curs aprendreu a:
- Crear, actualitzar i gestionar el CV a través de l'editor de la FECYT.
- Adaptar el currículum a les convocatòries d’ajuts.
- Aprofitar tots els avantatges de la norma CVN, tant en termes de presentació com d’estalvi de temps.
- No només aprendreu a simplificar la gestió del CV sinó que també us assegurareu que compleix els requisits normatius necessaris per a les principals convocatòries d’R+D+I a Espanya.
Qui imparteix aquest curs?
Miquel Bennàsar Veny és el company de la UIB que imparteix aquest curs. Miquel Bennàsar és catedràtic d'universitat amb una sòlida trajectòria en l'àmbit de la salut i la recerca. Va ser director del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia durant vuit anys.
És doctor en Ciències Biosociosanitàries i té una àmplia formació en antropologia i infermeria comunitària. Amb dos trams de recerca reconeguts i una tasca docent destacada, actualment coordina el programa de Doctorat en Salut Global de la UIB.
La seva experiència com a avaluador en diferents agències nacionals de recerca i d'avaluació de la qualitat i l'acreditació asseguren que rebreu formació de la més alta qualitat.
A banda de tot això, Miquel Bennàsar és el docent que des de fa uns quants anys ens ensenya i ens fa avinent tot el que és relatiu als sexennis i l’ANECA en l'estratègia de formació contínua del PDI de la UIB.
Miquel Bennàsar combina rigor acadèmic i experiència, i això fa d'aquest curs una bona oportunitat per aprendre d'un referent i company de la nostra universitat.
Matriculau-vos-hi de franc
Si sou PDI de la Universitat de les Illes Balears, aquest curs és gratuït. Si voleu tenir-ne més informació i matricular-vos-hi, accediu al web aquí.