Orientació i inserció professional (DOIP) Notícies novembre de 2019

El Económico 29 novembre

El Departament d'Orientació i Inserció Professional va organitzar dijous una trobada per maximitzar les capacitats dels responsables d'ajudar als estudiants que fan pràctiques extracurriculars. Aquest és un dels temes que tracta aquesta setmana el suplement ‘El Económico’, del diari ‘Última Hora’.

I Jornada Tutors i Tutores d'Empresa DOIP

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) ha reunit una seixantena de tutors i tutores d'empreses que tenen alumnes de la UIB en pràctiques.

Jornada Tutors Tutores Empresa

La figura del tutor o tutora per a estudiants que fan pràctiques a companyies és essencial per garantir la qualitat de la formació. És per això que el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) s'ha organitzat una jornada que es durà a terme dia 28 de novembre per fomentar la capacitat dels tutors d’empresa a l’hora de planificar i realitzar aquest aprenentatge.

sampol doip

La vicerectora d'Estudiants, doctora Rosa Isabel Rodríguez, i el senyor Gabriel Sampol, en representació de l'empresa Sampol Ingeniería y Obras, SA, han signat un conveni per dur a terme pràctiques acadèmiques curriculars i extracurriculars externes d'estudiants de grau i de postgrau de títols oficials i propis de la Universitat.