Orientació i inserció professional (DOIP) Notícies març de 2017

publicacio dossier doip

El senyor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB); la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), han presentat els resultats del primer estudi d'inserció laboral dels graduats de la Universitat de les Illes Balears.

Les dades completes poden consultar-se al dossier de resultats.

tallers

Des del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) s'organitzen de forma periòdica els tallers "Ocupa't a Fons", una eina per orientar a totes aquelles persones que volen fer pràctiques o millorar la seva situació laboral de la mà de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

fòrumuib

La Universitat de les Illes Balears (UIB) esdevindrà un espai de trobada entre les empreses i els estudiants universitaris gràcies a l'11è Fòrum de l'Ocupació, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de març de 2017.

palmaactiva

El Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Universitat de les Illes Balears estarà present aquests dies a la Fira de l'Ocupació, que organitza l’agència de desenvolupament local PalmaActiva, i a la I Fira d’Emprenedoria i Ocupació EmpleaT Calvià.