UIBCongrés Notícies octubre de 2016

psiquiatria palma

Del 27 al 29 d'octubre de 2016 l'Auditòrium de Palma i l’Hotel Palas Atenea acolliran el XIX Congrés Nacional de Psiquiatria, punt de trobada de més de 1.400 psiquiatres interessats en posar en comú els avenços en aquest camp mèdic en els camps de la recerca i l’assistència.

RECSI

El grup de recerca en Seguretat i Comerç Electrònic (SECOM) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza la XIV Reunió Espanyola sobre Criptologia i Seguretat de la Informació (RECSI 2016), que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d'octubre de 2016 a l'Orfeó Maonès, a Maó.

eurosun

De l'11 al 14 d'octubre de 2016, Palma acollirà l'11è Congrés Internacional d'Energia Solar EuroSun 2016, organitzat conjuntament per la UIB, la Societat Internacional d'Energia Solar (ISES) i l'Associació Espanyola d'Energia Solar (AEDES). El Congrés vol ser un espai per debatre sobre l'actualitat de l'energia solar i crear sinergies entre la indústria, els docents, els investigadors i les institucions. 

bombilla patents

Jornada que versarà sobre les novetats de la nova llei de patents, aprofundint en aquells aspectes que més poden afectar els emprenedors i empreses. Posteriorment es realitzarà un taller pràctic sobre recerca de patents a les principals bases de dades.