2021-2022 Prueba Libre Catalán C1 (mayo 2022)

Examen libre presencial en Mallorca, Menorca e Ibiza de lengua catalana nivel C1.

Los cursos y exámenes de Catalán del Servei Lingüístic se realizan de acuerdo con el Marco Europeo Común de Referencia para el aprendizaje y la evaluación (MECR). Lo podéis consultar en este enlace

Opúsculos de nivel y modelos oficiales de exámenes

Los opúsculos de los certificados de lengua catalana contienen la descripción del nivel, los objetivos y la evaluación. Así mismo incluyen la estructura, la valoración de la prueba y un modelo de prueba.

Podréis consultar opúsculos de nivel y modelos oficiales de exámenes en el siguiente enlace

Qualificacions provisionals part escrita nivell C1

  • Aquesta graella recull les qualificacions provisionals de la part escrita de l'examen (àrees 1, 2 i 3). Heu d'obtenir una puntuació mínima exigida per a cada àrea; si no és així, no sou aptes i ja no fareu la prova oral. Els examinands que no hi surten són no presentats.
  • Si heu resultat aptes, us convocam per a la prova d’expressió i interacció orals (àrea 4), que tindrà lloc, el dia i a l’hora que us hem assignat a la llista, dilluns dia 30 o dimarts dia 31 de maig, segons pertoqui, a l’aula 2b i 7 de l’edifici Antoni M. Alcover i Sureda (campus universitari) o a cada una de les seus universitàries.
  • Si no heu estat aptes en la part escrita de l’examen i voleu revisar-la, ens ho heu de demanar per escrit a través d’aquesta adreça de correu electrònic <uibtalent@fuib.org> els dies 23 i 24 de maig. Es faran les revisions pertinents i us contestarem per escrit.
  • Dia 26 de maig es publicaran les notes definitives de la part escrita.
Qualificacions provisional prova escrita català C1 Convocatorias, Cursos de idiomas, Humanidades, Presencial, UIBTalent