Especialista Universitari en Dret Antidiscriminatori i Pràctica jurídica amb Perspectiva de Gènere. Títol propi de la UIB (30 ECTS)

Professorat

Charo Alises Castillo. Doctora en Ciències de la Comunicació i màster en Direcció de Recursos Humans. Advocada especialitzada en qüestions legals LGTBI.

Jorge Cardona Llorens. Catedràtic de Dret Internacional de la Universitat de València.

Sonia Castro. Advocada i gerent de FoQua i Plena Inclusió de les Illes Balears.

Maria Duran i Febrer. Advocada especialista en la defensa dels drets de les dones. Directora de l'Institut Balear de la Dona.

Patricia Faraldo. Catedràtica de Dret Penal de la Universitat de la Corunya i diplomada en Criminologia.

Estefanny Molina Martínez. Advocada sènior de Women's Link Worldwide.

José García Añón. Catedràtic de Filosofia del Dret de la Universitat de València. Investigador de l’Institut Universitari de Drets Humans de la Universitat de València. Membre del Grup d’Estudis sobre Ciutadania, Immigració i Minories de la Universitat de València.

Rosa M. Gil López. Advocada en exercici especialitzada en violència de gènere i Dret de família.

Altamira Gonzalo Valgañón. Advocada especialitzada en Dret de família i drets humans.

Rosario Guerrero Martín. Àrea jurídica de l’Institut Nacional de la Dona, especialista en elaboració i seguiment del plans estatals i europeus d’igualtat.

Patricia Laurenzo. Catedràtica de Dret Penal de la Universitat de Màlaga.

Antoni Llabrés Fuster. Professor titular de Dret Penal de la Universitat de les Illes Balears i membre del Laboratori Interdisciplinari sobre Drets i Llibertats de les Illes Balears.

Magdalena Llompart Bennàssar. Professora titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de les Illes Balears i membre del Laboratori Interdisciplinari sobre Drets i Llibertats de les Illes Balears.

Luis López Guerra. Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat Carlos III de Madrid. Magistrat del Tribunal Constitucional (1986-1995), vocal del Consell General del Poder Judicial (1996-2011) i magistrat del Tribunal Europeu dels Drets Humans (2008-2019).

Francesca Mas Busquets. Advocada especialitzada en Dret de família. Professora de Pràctica Jurídica del Col·legi d’Advocats de les Illes Balears. Col·laboradora en el Grup de Recerca d’Estudis de Gènere de la Universitat de les Illes Balears. Membre del Consell Assessor de la Fundació IRES (Institut de Reinserció Social).

Valentina Milano. Professora contractada doctora de Dret Internacional Públic i membre el Laboratori Interdisciplinar sobre Drets I Llibertats de les Illes Balears

Eduard Ramon Ribas. Catedràtic de Dret Penal de la Universitat de les Illes Balears i membre del Laboratori Interdisciplinari sobre Drets i Llibertats de les Illes Balears.

Torcuato Recover Balboa. Advocat. Assessor jurídic de l’Asociación Española de Fundaciones Tutelares (AEFT) i coordinador del Foro de Asesoría Jurídica de l’AEFT.

Raquel Solano Marino. Fiscal degana de la Secció Territorial de Manacor.

María del Carmen Tomás-Valiente Lanuza. Professora titular de Dret Penal de la Universitat de les Illes Balears i membre del Laboratori Interdisciplinari sobre Drets i Llibertats de les Illes Balears.

Curs, Dret, Educació i Psicologia, Educació, Eivissa, Especialista Universitari, Mallorca, Menorca, Institucions públiques, Semi-presential, Estudi propi, UIBTalent