2023-2024 Curs d’Actualització Universitària en Valoració Funcional i Optimització de l’Exercici Físic. Títol propi de la UIB (6 ECTS)

Aquest curs s'impartirà al curs acadèmic 2024/25, si estás interessat, apunta't a la llista 'Tinformam de la propera edició?'

L'exercici físic s'entén com un subconjunt d'activitat física planificada, estructurada i repetitiva que té com a objectiu principal la millora o el manteniment de la condició física. Per a dissenyar i planificar un programa d'exercici físic de manera òptima, la valoració de la condició física i l’anàlisi dels patrons  de moviment és una part essencial, tant en l’àmbit de la salut com en el rendiment esportiu.

Aquest curs ofereix  les eines necessàries per optimitzar la valoració del moviment i la planificació de l’exercici físic. A més, compta amb els continguts i el sistema de treball QUALIS,  dut a terme per experts en l’optimització del moviment i rendiment esportiu amb un recorregut de més de 10 anys d’experiència en aquest àmbit.

Adreçat a

Aquest curs s'adreça a les persones llicenciades o graduades en Ciències de l'Activitat Física i de l’Esport, ja que representen la figura d’experts en exercici físic amb les competències adquirides a la seva formació per a valorar, planificar, executar, controlar i avaluar l’exercici físic.

També està adreçat a estudiants de darrer curs d’aquest grau, tenint en compte que si en finalitzar el curs encara no tenen el títol de grau, obtindran un Diploma Universitari envers del Títol del CAU.

Curs, Presential, Estudi propi