2022-2023 Màster en Gestió Turística (MTA). Títol propi de la UIB (65 ECTS). Any Acadèmic 2022-23

Aquest curs es durà a terme en el curs 2023/24. Si estau interessats podeu deixar les dades al botó t'informam sobre la nova edició!

El món en el que vivim és cada vegada més canviant i exigent. Els canvis tecnològics, socials, laborals i mediambientals que s'acosten no només seran enormes sinó també impredictibles. El COVID-19 és una bona prova de l'insondable, complex i profundament interconnectat que és el món en el que vivim. L'acrònim VUCA descriu la volatilitat, incertesa, complexitat i ambigüitat de l'entorn.

Davant aquest canvi vertiginós, tots els teus estudis i experiència professional no són suficients. Amb el 50% dels treballs sota l'amenaça de l'automatització i la intel·ligència artificial, los ocupadors demanden un conjunt cada vegada més ampli de competències que combinen pensament estratègic, habilitats transferibles i flexibilitat. Ens hem convertit en estudiants de per vida, obligats a actualitzar-nos i reinventar-nos contínuament.

La bona noticia és que la UIB ofereix el Màster en Gestió Turística (MTA) per ajudar-te a afrontar las creixents exigències de l’entorn empresarial i laboral.

Es tracta d’un programa eminentment pràctic que combina les metodologies didàctiques més avantguardistes amb un equip docent de primera fila per profunditzar en les tècniques més innovadores de gestió empresarial, desenvolupar el pensament estratègic, i fomentar el desenvolupament de les habilitats de lideratge interpersonals e interpersonals que suposen el factor diferencial dels professionals exitosos. Tot això, en un context multicultural que permet gaudir de les experiències d’acadèmics, professionals i companys de classe d’altres països.

L’èxit d’aquest programa ve avalat per la seva llarga trajectòria, pels alts índex de satisfacció del seu alumnat i la seva continua aparició en el podi del ranking de màsters del diari El Mundo.

https://www.elmundo.es/especiales/mejores-masters/direccion-y-gestion.html 

Si no vols que el futur et deixi enrere, apunta’t.  

Adreçat a

Persones que treballen o desitgen treballar a l'àmbit de la economia de l'empresa o el turisme. En condicions especials, podran accedir professionals sense titulació universitària amb reconeguda experiència en aquest sector.

Curs, Presential, Estudi propi