UIBTalent Notícies OTRI i Projectes

horari

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) modifica els seus horaris ordinaris durant el mes d'agost per vacances del personal.

Els horaris d'atenció al públic són els següents:

estètica

L'edifici Sa Riera va acollir el passat dissabte, 10 de setembre de 2016, l'acte institucional d’inauguració de la dinovena edició del Màster en Medicina Estètica, títol propi de la UIB (62 ECTS).

Sin-título-1

El passat dijous 7 de juliol es va donar per conclosa l'etapa formativa de la desena edició del curs d'Expert Universitari en Visió Empresarial i Gestió de Projectes d’Innovació, un títol propi de la Universitat de les Illes Balears (UIB) impulsat per l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI) i UIBtalent.

ANIMALS

El Club Esportiu s'Hort Vell va acollir el passat dissabte, 14 de maig, la cloenda del postgrau d'Expert Universitari en Teràpies Assistides amb Animals, un títol propi de la Universitat de les Illes Balears (UIB) de 30 ECTS. Catorze estudiants integren la primera promoció d'aquest estudi universitari ofert per UIBTalent Formació Avançada.