Esta web utiliza galletas para que tengas la mejor experiencia de usuario. Si continúas navegando estás dando tu consentimiento para la aceptación de dichas galletas y la aceptación de nuestra política de galletas.

2016-2017 Master en Diseño e Intervención en Espacios Turísticos y Hoteleros. Título propio de la UIB (60 ECTS)

El sector turístico es, sin duda, el principal motor de la economía insular, y uno de los principales pilares del sistema productivo en todo el Estado español. Este segmento empresarial es muy considerado mundialmente, con empresas hoteleras presentes en la mayoría de los continentes y con una amplia y prolongada experiencia en la gestión turística.

El actual momento económico, resultado de una economía absolutamente globalizada, impone la necesidad de nuevos planteamientos o posicionamientos estratégicos, y el sector turístico no es ajeno a esta realidad.

De estos nuevos planteamientos, ahora más que nunca, se desprende la necesidad de intervenciones en la mejora y el acondicionamiento de los espacios turísticos y hoteleros, hecho que presupone una iniciativa fundamental para la permanencia dentro de los estándares de calidad y vanguardia de la oferta hotelera en todos los ámbitos de implantación.

Sessió informativa

Se realizará una sesión informativa el dia 12 de diciembre a las 18.30h en la Escuela Superior de Diseño

Dirigido a

Graduados, diplomados, licenciados, ingenieros técnicos, ingenieros superiores, arquitectos, arquitectos técnicos y especialmente a las titulaciones de los ámbitos del diseño, ingeniería y arquitectura.

Nuestros alumnos

Caterina Cortès Palmer És un màster molt recomanable i interessant, perquè tracta, a banda de dissenyar espais hotelers, d'aprendre que també d'un simple esdeveniment, d’una tradició, d’un objecte, d’un ingredient o plat culinari, en pots fer una proposta i/o intervenció turística.

Natalia Candanedo L’experiència d’haver cursat el Màster en Disseny i Intervenció en Espais Turístics i Hotelers la puc resumir com a molt positiva per diversos motius. Per una banda, la meva aproximació al programa del curs es va centrar en un primer moment a adquirir eines i coneixements en aquells temes que, per la meva formació com a arquitecte, no tenc tant per mà o no empr en la meva feina diària, i entre aquests puc destacar el que es relaciona amb el sector turístic pròpiament dit com a negoci i motor econòmic, els seus aspectes legals i la seva relació amb el desenvolupament local, així com tot el que es relaciona amb la construcció de marca (branding) i imatge corporativa. Per altra banda, em va resultar molt interessant l’apropament a un sector econòmic tan important per a l’illa com el turístic, però des d’una perspectiva distinta, valorant termes com la reutilització i rehabilitació d’espais, la dinamització del comerç local, el respecte per l’entorn i el patrimoni cultural, que consider que ajudaran en un futur pròxim a millorar la qualitat dels productes turístics que s’ofereixen a Mallorca. Finalment, voldria dir que la possibilitat de realitzar un projecte final del Màster que englobàs tot l’anteriorment plantejat i que a la vegada fos realista, executable i que respongués a les meves inquietuds i expectatives com a projectista fou una gran satisfacció, tant personal com professional, i la meva intenció és seguir endavant amb el projecte per desenvolupar-lo a mitjan termini. Consider que també és important destacar que, a part del que és merament acadèmic, el Màster m’ha permès conèixer el funcionament del sector turístic, així com persones i empreses que hi estan relacionades, i això s’ha traduït en noves oportunitats laborals i professionals.

Matrícula abierta