DOIP Blog d'orientació professional

video-1-minut

Entres en un procés de selecció i la primera cosa que et demanen, abans d'una entrevista, és que enviïs al departament de recursos humans un vídeo de presentació. «No més d'un minut» llegeixes al correu. Pànic! Què has de dir? Com i on t'has de gravar? Un minut és molt? És poc?

blog-cv

No tens experiència relacionada amb la feina que t'agradaria fer? Has acabat o estàs a punt d'acabar els estudis i has de començar a cercar feina?

nomada

Si us agrada viatjar pel món i guanyar diners alhora, us heu plantejat mai ser nòmada digital?

Amb la COVID-19, ens hem adonat que el lloc de treball no hauria de dependre de la seva ubicació. Amb una connexió a internet i una certa determinació, tot és possible.

feina-menorca

Menorca cada vegada és més coneguda, però cal saber-ne el motiu. Generalment es coneix com a destinació turística de sol i platja.

Ara bé, hi ha feina per viure a Menorca?

banner_idiomes

En un mercat laboral de cada vegada més competitiu i global, saber idiomes us pot fer destacar, això és inqüestionable. Dominar una segona o tercera llengua és un recurs imprescindible que millorarà les vostres oportunitats laborals. Ara bé, sabeu com ho heu de reflectir al CV?

analitza el mercat

Has pensat alguna vegada que no t'apuntaràs a una oferta de feina perquè no tens experiència?, o perquè creus que no tindràs possibilitats perquè no acabes d'encaixar amb el que es demana o s’espera de tu?, t’has parat a veure què demana realment el mercat de treball?